21 de gener del 2007

Resum de sa jornada

Distinta sort per els equips de sa Cofradia
Els Gerrets guanyen a Ses Bistis 4 a 3 en un partit molt disputat mentre els Buidadotes perden per 7 a 1 davant uns pletòrics Angels den Tomeu.

"Minut 25 debacle gerrètica" Aquestes paraules passaven pes cap dels negrescs quan a nes minut 25 Ses Bistis comandaven a nes marcador per 2 a 0 en un partit que podriem calificar de rocòs i intens. Els Gerrets han notat s'absència de tres dels seus puntals (Santvi, Compi i Puceu) però a nes final ho han surat a força d'ímpetu i entrega.

Els dos gols havien arribat en dues nedades defensives i sa sort no acompanyava a s'equip en els aspectes ofensius.

A sa segona part sa cosa aviat donà un gir. Joan "Lliro" en una gran jugada personal posava es 2 a 1 a nes marcador i els Gerrets se veien amb possibilitats de remontar el partit. El mateix "Lliro" marcà es segon amb un gran toc (marca de la casa). Es 3 a 2 el posava en Xisco en un remat de cap a un corner. Però no tot estava fet. En una jugada tonta ses Bistis se posaven 3 a 3 a falta de 5 minuts per acabar es partit. Ja casi a nes final una jugada "tiki-taka" entre en Xisco i en Marc que aquest ha acabat rematant a sa xarxa i posant es definitiu 4 a 3 a nes marcador.

El Crack: Joan "Lliro" que amb dos gols i una assistència ha marcat es ritme des partit.

El Dandy: Marc que ha contribuit com sempre en tasques ofensives (1 gol i 1 assistència)

El Duro: Xisco a punt de liarla amb es porter rival, la seva actuació ha estat decisiva a nes final des partit (1 gol i 1 assistència).

Vaya día!: mestre Toni Cànoves que amb dos errors ha costat dos gols al seu equip.

Els The Buidadotes no han tengut tanta sort a nes seu partit contra els Angels den Tomeu que han acabat perdent per 7 a 1 i que fa pràcticament impossible s'accés de s'equip a nes tant ansiats playoffs.

6 comentaris:

tofito ha dit...

esta sa cosa complicadeta pero no mos rendim

Marc ha dit...

amunt gerrets!

xavi santvi ha dit...

que bé gerrets!!! Avui he acabat amb es tema cañonero, i a partir de diumenge que ve, començaré amb es tema cañonazos! Espero contribuïr positivament en la recta final cap al mano a mano vs cocas liquadas.

company ha dit...

Bé al·lots !!
Veig que ho heu surat, bona bona, deduesc que va ser un partit travadot i roquer però lo important eren es tres punts.
Seguim a per totes i a partir d'ara, amb s'equip al complet no mos aturaran ( a veure si es putes locos degueren perdre o empatar contra es roca)

Enga

Marc ha dit...

No va ser un partit travadot ni roquer, va ser un partit complicat, remontar un 0-2 no és fàcil...Va ser sa nostra condició de cans vells sa que mos va permetre fer-mos amb sa victòria...
Tremolau Cocos!

PD:Waves, no vos desanimeu, heu d'intentar escalar totes ses posicions possibles, hi ha vegades que es play-off no el juguen es 4 primers, sinó es que en tenen ganes...així que a lo millor una cinquena o sisena plaça vos pot donar es passaport a Europa...

Nate ha dit...

si no ja mirarem de rebre una invitació, rollo premi al joc net o algo parescut, per poder jugar es play-offs