24 de gener del 2007

Santi EZQUERRO i avon eres??

M'he trobat amb aquest gran vídeo d'en Santi q ens demostra q no és tan patata com ara mateix mos pensam.
És curiós com es vídeos aquests sempre fan qdar de puta mare. Es pot comparar a nes típic vídeo q ve d'Argentina amb un davanterillo desconegut q t venen com a crack (léase Maxi "la gallina","el alemán","el tanque" López). Bé, realment no es pot comparar a nes cas d'en maxi pq d'ell només hi havia tres gols i punt i en Santi va demostrar moltes més coses abans d'arribar al Barça.
Vos heu de quedar amb es gol de semi-chilena, guapíssim!



Vamos Santi esperam sa teva segona joventut amb impaciència!!!

5 comentaris:

cuads ha dit...

es gol q va marcar amb l'atletic contra el villareal de bolea-achilenada es una flipada...sempre q veig videos dakests me dona sa sensacio q li hauriem de donar mes minuts a nes jugadors tipo S.E..per favor vos suplic q no penjeu videos den giuly

marco ha dit...

m'encanta sa foto on mira cap a una banda i fa es pase cap a s'altre, tipo laudrup o ronie. Falta un gol que va fer amb el mallorca; el record pq es comentarista, mallorquí, va cridar: "golarro de n'esquerro"

xavi santvi ha dit...

una bona música, un muntatge dinàmic, unes fotos tipo esportiu d'aquelles que molen, però, el sr. Santi Ezquerro és una puta merda de jugador que no mereix vestir la samarreta blaugrana. Golazo de semichilena? Conec una persona que pesa 120 kilos i fa chilenes a cada partit que jugo amb ell.

marco ha dit...

xavi, deus estar xerrant d'en marc fofont,no?puta fofont i ses seves històries, a vuere si torna per sa facultat

xavi santvi ha dit...

efectivament, l'altre dia d'una xilena una mica més i m'arranca el cap! ahir al partidet dels dimarts va apareixer amb un pentinat tipo ultimo mohicano mesclat amb beckam i guti (amb la textura d'una moqueta vomitada). Es tot un person!