22 de gener del 2007

pagafantas (4)

En vista de q s'enquesta d'akesta setmana va sobre es nostre estimat pagafantas, demostrant un cop més que es Master està allà amb sos temes d'actualitat, faré un resumet de tota s'informació que he recopilat sobre ell, així tota sa confraria de cansvells estarà igual d'informada quan emeti es seu vot. Moltes dades de ses següents no estàn contrastades pero les podem donar 100% per certes i així serà més fàcil per a tos:

1.- Es tipejo akest nom Alberto
2.- Es bateria d'un grup anomenat Sin Piedad i dia 17 de Març toca a Barcelona a "Mas Guinardó", a diferents forums/blogs han dit d'anar-hi i es tio ha dit q hi anirà amb es seus coleguillas metaleros a xapar boques.
3.- Te un space allotjat aki
4.- Es tio és de Madrid
5.- Un que toca amb ell se fa dir Yanko (com s'empresa akesta de ses sabates q va kebrar) i te un space aki
6.- es seu e-mail és: derek_vinyard_100784@hotmail.com
7.- Fuma o fumava petillas
8.- Hi ha un membre de sa confraria q especula amb sa seva identitat i afirma q es n'Eloi Yebra
9.- Ell afirma q sa xati des video ara es sa seva costella (no s'ho creu ni ell)
10.- Se comenta q es video fa 2 anys q se va gravar

Més o manco es tota s'informació q he arreplegat en poc començaré una ofensiva directa, vos mantindré informats

3 comentaris:

cuads ha dit...

tofol sa teva investigacio es nikel...kuan tenguis direccions concretes poden fer una crida mundial i organitzar ses patrulles H.AP.C.D.C (heterosexuales antipagantas con dos cojones)..desde q hem visualitzat sestimat video es terrorisme i es paro son problemes secundaris en akest pais.....per cert no mestranyaria q sestimat alberto tengues ascendencia francesa....Albert Du
Gay o algo aixi...

marco ha dit...

Tòfol podries presentar currículum per espais de rigor periodístic i informatiu com antena tres investigación o el buscador de notícias. Ses dades que mos dones són ideals per ficar-li una música rollo peli de suspense, deixar quatre interrogants sobre es passat, present i futur des protagonista a l'aire i acabar amb un "lo veremos después de la publicidad"...èxit assegurat

marco ha dit...

ah, a s'enquesta es meu vot és pes suicidi, i en molt menys de 5 anys. Per cert, concert Sin Piedad + Karronya ja! (si d'aki a s'estiu es tipo no s'ha suicidat...)