31 de gener del 2007

Coses dels mundials

Un gran video d'aquesta gent de l'APM. Encara que el mundial ja es va acabar i potser no vingui a cuento a mi encara avui m'ha fet riure. Especial atenció a l'apartat de dentadures postisses. A més en el minut 00:28-29 apareix el sr.Uabeuvist
fet que dóna tot una categoría al mencionat video.

6 comentaris:

Marc ha dit...

Gran Sentve, gran... (i això que encara no l'he vist...)
Era ultrabàsica que hi hagués un vídeo d'APM a aquest blog... ara ja només en falta un de Zona Zàping... avui vespre me pos a mirar-los meam si en trob un que moli... i avon eres??

cuads ha dit...

crec a nen luis aragones el varen descobrir mentres feia caragillos a un bar tipo DNI (bar q esta davall de sa sede des buidets i q se caracteritza per mantenirse amb ses mateixes cucaraches q tenia a nes 1972)i xerrant de futbol.
q español q es es cabron! es brutal! pero a jo magraden mes es españols tipo camacho...

xavi santvi ha dit...

Pobre aragonés! Fa anys que es furga el nas a la banqueta i la dentadura la deu haver canviat 100 cops i encara és hora que faci algo de profit. Com a tipejo frikeable la veritat es que ha arribat lluny.

cuads ha dit...

es q lo den aragones es molt fort...se mare se va fer un autoderribo quan el va parir i va fer una derribo a la resta de mortals...encara aixi he de dir q m mola q es seleccionadors españols siguin aixi, ho trob de puta mare, de fet crec q es proxim hauria de ser en Krusty Del Bosque...vos imaginau si tenguessim un seleccionador amb sa clase den Queiroz?? seria massa europeu! sa essencia dakest pais son ses camisetes Ferry i es cops damunt sa taula per decidir coses i mola molt! no hem de deixa q es valors europeus embrutin sa grandesa des cafrisme ibèric!
com diu en J.Losantos: "la paz der corra y otra de calamares"
tiriquitrantrantran!

Marc ha dit...

aprofit aquest comment per "comentar" que ses discusions filosòfiques segueixen vives en es post Remember Session

tofito ha dit...

missatge per EDU Otero: colgar ya el código del buen español y para hacer pleno el decálogo (?) de Chuck Norris