29 de gener del 2007

F.C. Gerrets 8 Ses Xapetes Taronjes 6

Victòria amb regust agre
S'equip negresc guanya amb comoditat un partit a nes que sa gran protagonista ha estat sa paella que han dinat sa majoria dels integrants
8 a 6. El resultat no reflexa el que realment s'ha vist sobre el camp. Partit de tràmit on les Xapetes ho han donat tot i els Gerrets casi s'ho treuen tot. Els reflexes i refluxes gàstrics han estat a s'ordre des dia i sa paella des restaurant "El Suquet", mai més ben dit, en boca de molts durant els 50 minuts de joc. Es problema no era només sa paella, sino sa combinació d'aquesta amb un vespre de desfase i alcohol per Gràcia celebrant es nostro estimat Sant Antoni. Si sa cosa no ha anat a més ha estat, sense cap dubte, per es 22 €/person que ha costat es puta arròs! quin auto-derribo treurer-te una cosa que t'ha costat tant!
Possible Champions League
En els moment previs del partit que ha enfrontat els dos equips degans de la lligueta dels diumenges, s'han establert, a proposta gerrètica uns contactes per tal de realitzar una Champions League al concloure la lliga que ara mateix s'està disputant. Aquesta lligueta inclouria els 8 equips de la lliga, i no els 4 primers com altres anys. D'aquesta manera es derbi llevantí se podria tornar a repetir, i potser per partida doble. Sa cúpula directiva negresca ha estat designada per realitzar el planning de l'event. Seguirem informant!

2 comentaris:

xavi santvi ha dit...

Victòria amb regust de paella!
Jo em pensava que l'orujo d'herbes ho posaria tot a lloc i resulta que me n'hauria d'haver begut una ampolla sencera. Tot i això estem allà!

Marc ha dit...

champions league!