2 de febrer del 2007

Sa Pobla a gràcia

Ja que no vam veure gaire gent que cantas (o al manco jo no), vos pos un vídeo de ses festes de sa Pobla a Gràcia. No es veu gaire bé, però es sent.
Vos present en Toni Ballador cantant cançons de Sant Antoni.



PD: Ah, esper que ho hagi fet bé amb el sistema d'etiquetes...
PD2: Aquest xat que heu posat al blog va com es cul.

9 comentaris:

tofito ha dit...

es lo q tenen es pobleros, molta propaganda de sant antoni i histories pero al final ni saben cantar ni res i nomes son un poble patater

tofito ha dit...

ses alotes de sa pobla
se pinten per anar wapes
i tenen un puta cotorra
que hi poden sembrar patates

Bisbal ha dit...

Primer de tot hola.
He posat es post perquè a Gràcia vaig conéixer a molta gent d'aquest blog que no coneixia, no per fer propaganda ni res.
Si no t'agrada te fots, i si vols fer gloses mira de ser una mica més original, que aquesta ja havia sortit a un altre post.
Què no sabem cantar? Bé, sobre guts no hi ha res escrit. Així es sa tonada i ell és un gran cantador dins es poble. Ja t'hi voldria veure a tu.
Ah per cert, si feim patates i segurament tu te les menjes.

Marc ha dit...

up bisbal no te fiquis dins aquests fregats que en tofito no atèn a raons, només atèn a ses hosteses de Ryanair...
En tofito ho critica tot, és es nostro bufó particular, no te'l prenguin en sèrio... I tofito deixa de publicar aquesta glosa que te repeteixes més que n'Acebes xerrant d'ETA...
I avon eres?

marco ha dit...

Tòfol conyo, demostra que pes llevant també en sabem de gloses i no només sa de ses dones de sa pobla (a més, sense entonar-la en sa versió let it be pert gràcia...ara, amb let it be és un temazo dels que no moren mai!)

Nate ha dit...

system!

tofito ha dit...

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ara hi comença a haver tema per aki. Resulta canobbios que es darrer pic que vaig anar amb es ryan's no hi havia osteses, si no ostesos, es a dir que eren més des teu estil. A sa senyoreta Bisbal: no to prenguis tan en serio, que no anava per s'homenet akest, anava per tota sa banda que l'acompanya (això es un traje?¿?¿?¿) ah, se m'olvidava una gloseta per despedir es comentt:

Cap eumut de rave
ni un eumut de cap
totes menos mamare
dones que que tractat

tofito ha dit...

ah, i si vull tornar a publicar akella glosa la publicaré, igual qeu si vos vull compixar a dins un ull a tots també ho faré i si me venen ganes de ferves a bocins i donarvos als cans no ho dubtaré, ah per cert tu bisbal ets de sa pobla?

tofito ha dit...

molts d'anys i visca sant gintònic!!!