30 de gener del 2007

un poc de música (Víctor Wooten)


Crec que ja havia xerrat d'aquest master, se podria dir que és es Ronaldinho des baix. Alerta,no vol dir que sigui es més bo musicalment, però en espectacularitat n'hi ha pocs que li guanyin. Per cert, els de cala bona-son servera, no li trobau un parecido...?
Toski + Toni "coionarro" (baixista de Sonor) = Victor Wooten

4 comentaris:

Marc ha dit...

Increïbles es 3 músics, Nato...tenen un puta dominiot que assusta...
I brutal és "Cuidaaaaoooo!!!"! Només te dic que diumenge a les 8 des dematí (es nucli dur :P)estàvem a ca nostra mirant vídeos a matar de APM i AIM, i se mos va passar aquest crit que és ja tota una referència d'aquest segle... Sentva mira es comment que li he fet a aquest vídeo, meam que en trobes... Es Parecido, clavat!

Xavier Peña ha dit...

Lo den Ronaldinho ho dius pes parecido razonable? Jo el veig més com a un Geovanni do Santos inflat de menjar magdalenes, amb sos cabells den Rijkaard.
Impressionant, vaja tècnica més IMPECABLE!
Ara que, per basto que soni, jo som més de Pepe Bao. És clarament molt més tipo "ja ho vorem!" que aquest Víctor Wooten, però això de tocar per bulerias amb un baix de 4 cordes me pareix acoionant. Ademés, se'l veu un puta ca vell amb totes ses de sa llei. A n'es tio li surt es 'duende' per ses orelles!

Xisco ha dit...

Inmens tant un com s'altre. Segurament els reis dels seus respectius estils. En Wooten és el rei des tapping, com heu pogut veure, i tot i no sé massa del tio Pepe Bao (mister slap per excelència)he de dir que es vídeo es brutal. De totes maneres, per jo, el rei des baixistes com a tal i no com a simple virguer, com són aquests dos, és el tio Jaco Pastorius.

marco ha dit...

que deeeeeeis, en wooten li dona mil voltes a n'en Pepe Bao, és es seu mestre!!si pogués penjar discos...Tema Pastorius hi estic bastant d'acord, sobretot per sa innovació que va suposar es seu estil. A nivell espanyol hi ha en Carles Benavent (ha tocat amb en Chick Corea) o en JR, i a nivell mallorquí hi ha en Toni Cuenca que deu n'hi do també