30 de gener del 2007

Enquesta de sa primera setmana de s'any (rectificant...)

Bones a tots (m'estic cansant de començar així...),

després d'una apreciació digna de tot un membre de sa més alta élite de sa cofradia (aka [sí, al·lots, sí, aquesta pedanteria s'utilitza i és una fucking abreviatura de also known as, per si a qualcú li interessa] tofito), aquí vos deix es resultats d'una enquesta que se me va traspapelar... Pertany a un època on es Blog no passava pes seus millors moments, a causa de ses vacances nadalenques; res comparable a ses més que probables 500 visites des dia d'avui... Sa veritat és que lo que va començar com una simple eina per penjar ses quatre activitats que anàvem fent s'ha convertit en tot un fenomen de masses. De fet, m'acaba d'arribar un mail de Google on me diven que mos compren es Blog per 7,5 milions d'€, però els hi he dit que no, que noltros valem més que en Ronaldo.

Res, s'enquesta demanava quin fet vos havia impactat més aquest Nadal, i (apart des 16% de, atenció, Quin puta system!!!!!) es ministre Caldera era es més votat (14%), seguit de es concert de Don't Push (9%) i, quedau-vos, s'introducció d'uns termes que ara són gairebé bàsics en es nostro dia a dia, tals com cofradia, autoderribo i politges. Aquí abaix podeu veure es resultats complets.

Au idò, perdonau pes retràs i per lo poc que pinta aquí i ara aquest post.


PD: Segurament molts de voltros pensareu que són un poc conyazo aquests posts sobre s'enquesta (de fet jo també ho trob), però crec que és s'única manera de que poguem recordar-les en un futur... Pensau que no fa ni un més d'aquesta i ja hi ha coses amb ses que m'he xapat quan les he recordat... Què en trobau?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me declar fan d'aquest blog! Avui me l'he estat mirant a fons i m'ha molat molt es tractament d'es fenòmen pagafantas i es vídeo d'es ninyato agredit per un iaio.
Pararé esment als propers posts, cans vells.

Marc ha dit...

Gran, Guille, gran!!!!
Per qui no ho sapi, en Guille és un teleco (encara que ho sembli, no mallorquí) i crack des dibuix, creador des còmics de sa Distorsió (Edu i Quempes, vos sona?) i des blog Tintáculo, recent incorporació a sa llista d'enllaços des nostro Blog...
S'està comentant que a lo millor mos honra amb un dibuix sobre un des temes d'actualitat que estam tocant darrerament, véase pagafantas, macarrisme, batinisme, etc.
Benvingut Guille!

cuads ha dit...

brutal i sbblims es dibuixos des senyor guille...a destacar:

A- kin kong history X

B-el neng en el zoo

c- marlboro cowboy and hispanicus comun

Xavier Peña ha dit...

Coño, es dels dibuixos de Distorsió?? Quin honor! (darrerament era casi lo únic que lletgia apart dels bocamolls x"D)