29 de gener del 2007

la batinizacion

Després de grans lacres socials com s'heroina, es sida, es lesbianisme o es pagafantisme...arriba amb força es batinisme.
Es batinisme es una nova forma d'entendre sa vida molt "casera" que cala dins es fons d'un individu anulant ses seves capacitats de vestir-se normalment i sortir de ca seva. Es malalts terminals acaben per no poder sortir des cuarto. Es primer sintoma es clar: no tenen ganes de sortir de marxa, es mes, començen a mollar discursos antialcohol i baixar-se temporades completes de "star trek". Un dia se troben amb un batin posat, i els hi agrada, no s'ho llevaran mai mes, es batin sol ser de per si bastant penos i amaga un pijama cutre que fa puta oi. Es fet d'adquirir es batin com a segona pell li dona uns coneixements d'informatica molt notables, pero que a sa resta de mortals no mos serveixen per res, aixo explica una de ses seves millors aficions: montar i desmontar s'ordenador perque si, realment un disc dur es de lo poc que li dona sentit a sa seva vida, bueno aixo i sa play, a sa cual xerra com si fos una famella (inclus he arribat a veure caricies i abraçades bastant sospitoses). Seguint amb ses motivacions des batmans, tenen un desig clar: que algu li compri un patinete per poder anar des salon a sa cuina fora caminar i poder "cuinar" lo q mes li agrada: sandwich, fruits secs penosos i es seu plat preferit, gelatina (aixo es veridic). Poden estar hores passejant-se de sofa en sofa cual zombi resucitat de s'espant de sa vida d'estudiant. I si, tenen un mòvil, pero es per dir a nes colegues que duguin pa o pugin un paket de tabac cap a sa batcueva. Consideren una gran marxa jugar a sa play, i per ells una aventura es jugar amb brasil i tres defenses. De manera inexplicable s'aficionen a coses molt rares (vease risk) durant llargs periodes vitals i compren revistes escrites per altres batins com PC computer.
Es batinisme s'esta expandit com una epidemia entre es joves llevantins, tenim dues opcions: Auschwitz o Jack Daniel's amb un embut fins q els hi arribi a nes cervell. Son ses uniques teràpies conegudes.

20 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

"per ells una aventura es jugar amb brasil i tres defenses" <-- jajaj! Què gran es Batinisme, fins abans d'ahir no coneixia ses línies generals d'aquesta vessant cultural

Anònim ha dit...

Cuadros "LIDER"!!!!!!!!!
Ets es Lider!!!!!
Un tio que beu fins a limits que rocen s'alcoholisme, que surt a fer trajes a sa penya i s'n orgulleix tal soldat nazi quan ametrallava a un jueu,
és un puta heroi per sa cofradia des cans vells!! Clar que si! Ets es LI-DER--LIIII-DER!

Manti i Rufire fuera!!!! uuuhhhh FUERA!

Xisco ha dit...

Vaja trajot!
He de dir que tenc un "batín amb potència" amb, no pot ser! 15.000 unitats!, a dins ca meva i l'anomen sa meva germana. Els patrons que mestre Cuads ha enumerat presenten variacions segons es frikisme de s'individu. A n'es meu cas na Laura Pausini substitueix en part sa informàtica i sa Wii reemplaça sa play. Estic iniciant-la en un procés de desintoxicació, esperem que fructifiqui!

Nate ha dit...

Que bé cuads!quin article més currat d'investigació.
Es batinisme és una plaga perillosa q canvia ses persones profundament, no és caxondeo és un tema molt serio i es necessari conscienciar sa societat. Hem de donar màxima difusió a aquest tema tan greu. Nosaltres ho esteim visquent en primera mà, sobretot en cuads, ja que al seu pis va començar com una simple anècdota i ara és tot un problema de difícil solució (manti reacciona). Tot i això no tot està tot perdut en aquesta batalla contra el batinisme, amb un bon tractament tot es pot anar curant (lease manti q disabte va compareixer per gràcia gràcies a un tractament intens, esper q sa teva força de voluntat segueixi igual!)

Nate ha dit...

quin puta show!
4 coments en dos minuts!

Anònim ha dit...

En defensa del Batinismo:
El batinismo llega para canviar una sociedad podrida que se autoderriba constantemente por falta de ambiciones! No creais la demagogia de quien os asegure que la salvacion esta en salir de marxa i en pillar buenos pedos! Eso no os llevara a completar vuestro espiritu! Abandonad este mundo de falsedad y unios a la causa batinistica!
Con el apalancamiento i la perreria como maximas premisas, este movimiento esta destinado a convertirse en el nuevo orden mundial en el siglo XXI !! Uniros ya! No lo dudeis!! El batinismo es el futuro!!

cuads ha dit...

manti es teus anonimos no aconseguixen amagar sautoderribo q t aporta es batin...
dona sa cara, llevat es peucos i es pantufles i torna a ser es manti de antaño...

marco ha dit...

ses plagues de "BATIN KINGS" son cada vegada més nombroses i perilloses, és important no entrar a dins es seu món ja que s'han donat casos de batinització de s'individu en persones que abans havien lluitat contra aquest sindrome. quan s'entra a n'es punto de no retorno s'única solució és es jack daniel's via intravenosa . Cal remarcar que es porros dificulten es retorn dels malalts al món social (a lesseps també hi ha un cas preocupant...)

Anònim ha dit...

La revolución del batin ha sido destapada... hasta hace poco solo era un rumor... pero desde que el maximo dirigente de un grupo neo-conservador lo sacase a luz publica, esta en boca de todos.
El batinismo es un movimiento de caracter revolucionario que lucha para cambiar el sistema mayoritario establecido y defendido por el "nucli dur" de sa cofradia des cans vells. Esta pequeña minoria de idealistas (algunos afirman que lo suyo es una utopia) luchara hasta la muerte para defender sus convicciones. "Ni un cubata más!" gritan sus jovenes i entusisastas soldados vistiendo un batin que les honra. "Nunca más bajare a por un paquete de camel" afirmaba su carismatico lider. "No hagais ruido cuando llegueis" espetaba otro componente a los crueles e inmorales reaccionarios.

cuads ha dit...

per cert...aquestes reivendicacions batinistiques me recorden a sa de sa penya EMO...teniu molt en comu...jejejjj..sempre vos podeu unir i fer reunions cual sectes minoritaries...

marco ha dit...

crec que va ser un dels temes més discutits a sa darrera reunió des G8

xavi santvi ha dit...

senyor pol.litges i autoderribo;
1.si tant orgullós estàs de sa teva condició batínica, no amaguis la teva identitat.
2.no desviis el debat intentant fer veure que sortir de casa, significa automàticament beure's un camió cisterna de jack daniel's.
3.no comparis fer trajes, amb deixar que la gent mori per inanició (tipo holocaust). De fet no comparis mai l'holocaust amb res, ja que allò fou una cosa única. Els trajes de moment encara no han causat baixes.
4.Posar-se el batín de tant en tant, és saludable pel descans físic i psíquic. Però compte! sortir de tant en tant tampoc pot fer gaire mal!!
Amb tot, jo sempre tinc un batín net i planxat pels dies que sembla que no tinc l'estrella, però us assegur-ho que algun dia d'aquests que tot sembla que té que ser un auto-derribo (batín), es pot acabar convertint en un dels dies de major glòria de la vostra vida. (sexe+drogues+trajes) Perquè de temps per posar-se el batín no patiu que encara ens en queda.

Marc ha dit...

Manti lo teu és un fucking autoderribo!!
No només ets un defensor de sa causa batínica, sinó que a més t'escudes en uns comentaris anònims i en foraster i que, sobretot, recorden a sa demagògia més burda des règims totalitaristes...(véase Chávez...)
Dóna sa cara i no t'avergonyeixis des teu nou mode de vida, que esperem que hagis triat en virtut de sa teva llibertat d'elecció...
Cuadros un 10! Només he trobat a faltar un parell de documents gràfics, que haguessin ajudat a donar llum a sa matèria... Esper que treballis en aquesta línia i editis aquest post amb qualcuna que altra imatge flagrant...
Per cert, només apuntar que sa seu corporativa de sa cofradia també compta amb un cas de batinització en potència, que només s'aconsegueix contrarrestar quan hi una activitat que concerneix en es terme municipal de Manacor... Prou de batinismes, ni totals ni parcials!

Marc ha dit...

per cert increïble es 2n comment, tant li l'han fet ses "Ques" com si qualcu les ha imitades...

tofito ha dit...

se tracta de fer creure a en manti q es batins estan fets amb pell de foca o de bisonte o que un vaixell ple de batins naufragui a davant ses costes gallegues

cuads ha dit...

juasjuasjuas!!!

cuads ha dit...

per cert..es material gràfic està en cami..no es facil treure imatges daquest submon batinistic...pero algo se trobara...encara aixi no sera recomenable per persones amb problemes caridacs o familiars directes

Marc ha dit...

Últimes notícies sobre es batinisme...un homo no va voler sortir de festa es dia de nit vella i mirau lo que li va passar...

cuads ha dit...

dios kin retroderribo....a partir dakest article mirare a nen gaspar amb uns altres ulls...no me puc fiar...

Llorenç de Pina ha dit...

Què bona Cuadros!!!

Es batinisme hauria de ser incompatible amb qualsevol cosa relacionada amb Cans Vells. I no sigueu optimistes, pot ser mal de curar i res assegura que no puguin recaure...
Batinistas al paredón!!!