14 de maig del 2007

1 X 1



Monxo "achica balones" Robinson. Discret. **
No va ser ni molt menys la nit del porter verdesc. Tot i que va realitzar algunes aturades de merit, va mostrar mancançes importants al joc per alt. La defensa, la poca punteria dels davanters rivals i la sort van propiciar que sigui el "zamora" de la competició regular.






Fernando Rufire "sargento" Hierro. Infranqueixable. ****
El gran capità va tornar a brillar amb llum pròpia a la saga buidadotesca. És la veu sonant tant dintre com fora dels terrenys de joc. La seva maduresa futbolística sembla no tenir sostre. De ben segur, la cridada d'en Lluis Aragones no tardarà en arribar.





Genaro "torpedero" Edusso. Cansat. ***
El seu to físic no va ser el d'altres ocasions i és que va jugar amb molesties al pubis com a consequència del síndrome "sofing" que va arrosegar durant tot el cap de setmana. Tot i així va demostrar les seves virtuts de cara a porta marcant un dels sis gols de l'equip verdesc.




Juan Palerm "maravilla" Sorin. Assistent. ****
Va tornar a ser un dels millors de l'equip donant una lliso de bon joc i talent futbolístic. De les seves botes varen sortir algunes de les jugades més boniques de l'encontre i assistencies de luxe que acabaren en gol.





Marco Llull "apisonadora" Schweinsteiger.Bregador.***
S'esta consolidant com un dels jugadors tot terreny del conjunt de la verda. Va ser la parella de ball de Hierro a la defensa i es va prodigar en atac gaudint de moltes ocasions. Finalment va obtindre el premi del gol.







Pau "kaiser" Company. Magistral. *****
És l'autentic lider de l'equip. Te el paper de crack i l'executa a la perfecció amb les seves demostracions de força, potencia i exquisita tècnica. Marca els tempos del partit i es fa un fart de correr durant els 50 minuts del mateix. Ahir va tornar a demostrar la seva gran qualitat erigint-se com el jugador més valios de l'encontre.




Toni "Pibito" Sureda. Eficaç. ****
Molt s'havia expeculat durant la setmana sobre les seves possiblitats de revalidar la seva magnífica estadística de gol per partit. Ho va aconseguir a la sortida d'un còrner amb una explendida rematada de cap. El seu rendiment és espectacular tant de cara al gol com en la pressió i la recuperació de pilotes a les defenses rivals.





Juan Cuadros "pulpito" Dani. Maxacador. ***
Continua marcant gols i lluitant. Ahir va demostrar que te pegada de cara a porta i que mosega als rivals quan és necessari. Tecnica, velocitat i entrega, aquests són els adjectius que defineixen el nivell de joc exibit ahir pel magre davanter dels Buidadotes.





* Oscar Sevilla.
** Perico Delgado.
*** Oscar Freire.
**** Miguel Indurain.
***** "Xava" Jimenez

13 comentaris:

rufire ha dit...

Que bien Monx, quina qualitat a nes comentaris i magnifica sa feina com a reporter gràfic. De totes maneres jo crec que et dones massa poca importància a ses teves actuacions.
Per cert pes buidets i gerrets que encara no ho sapiguen es buidadotes varen gunayar 6 a 2 gols de Marco Llull (2), Becken"Pau"er (1), "Pibito" Sureda (1), crec que en Cuadros (1) i sobretot i gran sorpresa Genaro Edusso (1) gol. Amb això acaba una ronda classificatoria on es buidadotes no han cedit ni un punt, cosa bastant impensable vist la seva trajectoria a sa lliga regular. De totes maneres 9 DE 9 punts possible, IMBATUTS i amb només 6 gols en contra. Amunt BUIDADOTES, "A partir de aquí es un sueño"

P.D; per cert, que diuen es informes mèdics des malaurat turmell de'n Santva, no feia gaire bona cara

Marc ha dit...

Enhorabona Waves, líders imbatuts des grup B (o és A?), a l'igual que es Gerrets, que varen acabar sa primera fase amb un fàcil 6-3 contra es febles Deforaesport. Com bé diu en Fires, sa notícia de sa jornada va ser sa gravíssima lesió de sa locomotora Sentve, que en un homenatge en es vocabulari cavellístic se va fer una impressionant autolesió, torçant-se es turmell per 73 costats. A remarcar es paripé realitzat a Urgències de l'Hospital Clínic (mitja hora allà, cap tractament). Sa darrera notícia que tenim des seu estat és que té un bony a lo tumor tamany melicotó en es turmell, i que previsiblement serrà baixa pel que resta de temporada. Sa directiva gerrètica vol animar es crack santvicentí i li desitja una ràpida recuperació.
Amunt Gerrets!

Tekiss ha dit...

Ah! Vull donar sa meva sincera enhorabona a n'es Buidadotes! ens veiem a sa GranFinal(amb es permis des Cocos Locos i es Roca29...)

rufire ha dit...

Joder que xungo. Com a cpità "obligat" des Buidadotes donc s'enorabona en es Gerrets per sa seva classificació també de manera impecable per la ronda final. Esperem que ara no es torci tot i ens poguem veure a sa final tota SA COFRADIA.

Des des Buidadotes volem també donar suporta a nen SAntvi, per que jo vaig veure es bony i era de tamys estratosferic i no feia bona cara. Esperem que no sigui res greu

company ha dit...

Bona a tots al·lots, sa cofradia sa presenta a semis donant un recital a sa lligueta. Ara venen ses semis i sa final, que es allà on se veuen es grans equips. Es Gerrets ho passarem putissim, i a més sense en Sembei, a matar!. En canvi, es Buiders les veig a sa final apalliçant es roquers.
Monxo, gran anàlisi a s'homo de s'1x1 buidador, però una croniqueta antes ajudaria i introduiria un poc es tema.
Comparant ses valoracions amb es ciclisme trob que faltaria es ca més vell des peloton, "el de Biescas" Fernando Escartín, quin gran escalador! A un altre nivell també trobariem el Triki Beltrán i el veteterà Melchor Mauri.
I ja només pels més friks, dos estrangers de segona fila, Piotre Ugrumov i es gran sprinter Abdoujaparov

Nate ha dit...

Molt be monxo, quin gran cronista del 1x1. Envia un mail amb es post a el mundo deportivo a veure si t fitxen
kempes tio no mos poden deixar mestre paco mancebo i la ja seva històrica posició sobre sa bici

Marc ha dit...

Molt bé Kempes, però ja que has introduit es tema, deixa'm que, com a bon friki des ciclisme, esmenti qualcún que altre nom mític que se passejaren per ses carreteres europees a sa ja mítica dècada des 90:
- Bjarne Rijs (campió des Tour següent a n'Indurain)
- Chechu Rubiera (gregari de luxe de n'Induráin i n'Armstrong)
- Mario Cipollini (sprinter pur i arquetip italià...)
- Zenon Jaskula (bon ciclista, que va aconseguir un podi a un Tour...)

Edu ha dit...

Enorme las dosis de frikismo bicicletil que estoy viendo... Compao, has dado en el clavo con Fernando Escartín... Mi freak lista particular:

- Marco Pantani (enorme a pesar de la humillación de Indurain en la subida a L'Hautacam)
- Angel Casero (eterna promesa)
- Tomy Rominger (el pulsómetro humano)
- Pavel Tonkov (la vieja escula de la URSS)
- Federico Martín Bahamontes (un clásico del ciclismo español, leyenda del mítico equipo Condor 1959)

Marc ha dit...

Edu, aprovecho la corrección del nombre de Rominger (el Tony, como tú) para comentar que una de las cosas que más me apasionaba de los 90 eran los constantes piques del propio Rominger, junto con Indurain, Chris Boardman (malérrimo en ruta pero con dotes alucinantes para el contrarrelojismo) y Graeme Obree (reconozco que a este lo he sacado de la wikipedia, obviamente no me acordaba de como se llamaba), para llevarse el gato al agua en lo que en aquel tiempo se llamaba (supongo que ahora tb, pero ya no está de moda) EL RÉCORD DE LA HORA.

PD: Lerdo, espero un frikicomment tuyo en este post...

Edu ha dit...

Menudo hiper-cláscio del ciclismo 90ero! "EL RÉCORD DE LA HORA", primer intento fallido y posterior récord de Indurain, superado al mes por Rominger... Con lo de Boardman y Obree me has dejado clavado.
Otro grandísimo recuerdo de mi infancia... "LA ESPADA"

Anònim ha dit...

que grande la espada

company ha dit...

Posants amb es tema, més peces des 90's tipo:
- Marino Lejarreta (80's) elegància total damunt ses dues rodes
- Laudelino Cubino, líder d'un mític BH
- "Cacaito" Nelson Rodriguez, un escalador colombià què ho donava tot
- Vteslav Ekimov, rus de s'Once
- Jesús Montoya, es calvo des peloton
- Isidro Nozal, va passar de ser camioner a guanyar sa Volta Espanya
- Chente Garcia Acosta, un gregari de luxe per Banesto
- Mario Cipollini, es Beckham des ciclisme

Destacar es pobles de sa meseta, com en Lerdo, com a terra de bons corredors

Nate ha dit...

Entre es piques típic d'altres èpoques no vos oblideu de dos ciclites cans vells, amb molts de km a ses cames, com eren Alex Zülle i Laurent Jalabert.
Un altre escalador mitja promesa sempre, el colombià Santiago Botero (rollo Juan Pablo Montoya a sa F1 - n'Edu a lo millor es sentirà ofès_)