16 de maig del 2007

ELECCIONS

S'acosten eleccions... però aquesta vegada no mos referim a ses locals ni autonòmiques, sinó a ses eleccions al Senat de Bèlgica.

Recentment ha aparegut una notícia, díga-li curiosa, a sa premsa: 40.000 felaciones a sus votantes, la propuesta de una candidata al Senado belga

Sí, sí, lo que estau llegint. Se tracta de na Tania Dervaux, cap de llista al Senat pes partit NEE (no sé què putes significa ni quina ideologia té... però amb un programa com aquest, a qui li importa això???). Indignada per s'atur i ses ridícules promeses dels altres candidats oferint llocs de treball en quantitats absurdes, sa seva campanya ha consistit en cartells en els què ella sortia en pèl prometent 400.000 jobs o llocs de feina. Davant s'interès -més que evident- i ses peticions de s'electorat, va canviar sa seva proposta a 40.000 blowjobs (altre tipus de feines).
Segons es seus propis càlculs, complir es seu programa li costarà 500 dies a 80 sessions diàries. A més -i això és lo més interessant-, ja que se poden inscriure persones d'arreu del món, pot ser que hagi de visitar altres països. En aquest cas, ses despeses de desplaçament corren a compte des partit -si noltros pagam ses putes d'en Mates, Flaquer i cia. perquè aquest partit no pot pagar ses mamades de sa seva candidata?-. Això sí, ella ha establert un parell de condicions, com que s'ha d'emprar preservatiu -que ha de pagar es votant-, tendrà un límit de 5 minutets, i ella serà sa que marqui es ritme. Finalment, si es votant té qualque tipus de problema, també pot sol·licitar sa fel·lació virtual a través de Second Life.

Sense perdre més temps, aquí hi ha es formulari d'inscripció i sa web des partit.
I es cartells electorals, evidentment:

sa proposta inicial (en flamenc)

i sa proposta definitiva (en anglès, perquè hi pugui accedir tothom)


Meam si n'aprenen ses nostres candidates i candidats (ara, que tampoc solen tenir s'aspecte de na Tania)

6 comentaris:

marco ha dit...

que tal quedaria a un cartell de propaganda electoral na Munar a quatre potes sodomitzada pes senyor Mates...?

Marc ha dit...

npfgm...

rufire ha dit...

increible, això si que és una bona propoganda electoral

cuads ha dit...

aixó si q son noves maneres de fer política! m'encanta mmmmohhhhohhhhooooooooo

Edu ha dit...

E-NOR-ME

tofito ha dit...

jo ja he omplert es formulari