14 de maig del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un poc de results npfgm. Per començar, dir que sa Gresca va ser UN PUTA SYSTEM i que se n'ha commentat poc aquí en es blog per una raó molt clara: SISTEMA DE PÈRDUES DE MEMÒRIA 100% (entre cometes...)
Però bueno, que cada palo aguante su vela, i que cadascú tregui ses conclusions que pugui des festivalot. Esperam amb impaciència es post xinític amb fotos vàries (les he vistes i n'hi ha unes quantes que no tenen desperdici...). Respecte a s'enquesta, destacar que aquesta setmana es "Si no plou, sí" (19%) ha fet de Quin system i s'ha endut es primer lloc de ses votacions. A destacar també es cofrares que han decidit fer de matxaca (fins a 8), amb nedada Nato/Edu inclosa i, com no, una presència important de cofrares (15%) no ha pogut venir per un motiu o altre...
Res més, aquí abaix (com sempre) sa imatge amb es resultats finals, i en breu nova enquesta.

Per quan és Miss Cofradia 2007???



PD: Aprofit per donar sa benvinguda a sa nova cofrare Xisca Abraham, per si no la coneixeu és membre fundadora de ses New Generations i futura estudiant a BCN, si tot surt bé.

1 comentari:

Llorenç de Pina ha dit...

Una altra opció és posar ses mateixes respostes però amb sa pregunta canviada: en lloc de "què has deixat de fer" per mirar es blog, "què fas mentre mires es blog"... algunes de ses opcions poden ser curioses.