17 de maig del 2007

I MËS PORTADES!!


8 comentaris:

Xisco ha dit...

Peeeeeeeeeell!!

Si heu d'incriminar a components de sa plantilla gerrètica i a tot un membre formador s'equip procurau que els fotomontatges vos surtin més clavats!!

Per cert monxo, avon eres avui capvespre? supòs que es servei de redacció de s'Sport ja s'ha enterat des 10 a 3 d'avui,no? com no en fas referència a sa portada?

diumenge procurau estar a s'altura de sa champions, noltros intentarem fer front a uns totpoderosos Cocos!

company ha dit...

jajaja, quina gran portada! Què bé Fire, vaia posstura que poses.
En quant a nes meu fotomontatgillo fent es paripé per sa feria d'abril, dir què es un tàctica habitual dels diaris davant aquests tipus de partits tan importants que marquen una temporada.

Ahir tipo light, victoria abrumadora dels integrants gerrets davant uns buiders voluntariosos

tofito ha dit...

anau a munyir vaques mamons! voltros dedicauvos a guanyar amistosos (o fer fotomontatges en el cas den Xisco q per lo vist és una eminència ;)) a veure com se us dona es tema quans es coses se posin series!!!

salutacions!

Xisco ha dit...

Es balanç d'enfrontaments entre Gerrets i Buidets és clarament favorable a nels primers. Corrgiu-me si m'equivoc però crec que mai hem perdut contra es nostro estimat rival.

Meam si amb un poc de sort podem arribar a sa final tots dos i mos marcam un partidarro.

Des de sa cúpula gerrètica "Sort per diumenge"!!

rufire ha dit...

Ses declaracions fetes a nes diari es mantenen, no són una invenció. Per cert gèrrets, no correu tant a dir finals per que vaja semis que mos aurem de marcar per trobar-nos a sa finla. Espre que axo sigui axi per que seria una gran festota.

monxo ha dit...

En aquests moments, esteïm inmersos en una lluita a la qual no hi aspiravem. Nosaltres i ,sobretot, vosaltres no apostaveu res per la nostra classificació per la champions. Que vull dir amb això?. Doncs que ara per ara esteïm concentrats en les semis per tal de fer-ho el millor possible i així poder continuar somiant. Per tant, un amistos, un partit de costellada on hi faltava la meitat de la plantilla, mai, i repeteixo, mai, serà portada del nostre rotatiu.
Pel que fa a la meva ausencia d'ahir, igual que la d'altres companys, explico: Teniem permís del club per exercitar-nos al gimnàs.
Força Buidadotes i ànims per què volem als gerrets a la final.

tofito ha dit...

en serio monxo q casi casi me fas plorar amb akest Derribazo Diplomàtic (DB), massa raó tens tio, q se centrin en partits amistosos perq tenen els mateixos titols q voltros!!!!

Xisco ha dit...

Quan ses coses van bé sou la ostia (apisonadora buidadota segons paraules palèrmiques).Quan van malament és pq no vos interessa (siguin amistosos, o competicions que no són sa vostra, tipo lliga)

Referent a que no donam un duro per voltros he de recordar que normalment hem assistit a parts dels vostros partits i que inclús hem contribuit amb jugadors de sa plantilla que han jugat dos partits seguits per tal d'ajudar s'equip verdesc, i també record que s'única vegada que mos hem vist apurats amb 5 jugadors cap component de s'extensa plantilla dels buidadotes s'ha oferit.

Són només quatre dades. No sé qui juga es rol d'heroi i qui d'antiheroi, però en questions d'ètica i moralitat ses coses xerren per elles soles.

Sa veritat és que personalment m'encanta veure que els dos equips de sa cofradia estàn allà com a líders de sa lligueta i m'il.lusiona es fet de poder jugar una final entre noltros.