13 de maig del 2007

Viña rock 2007

Al·lots, per fí! Sa cosa arriba un poc tard però per posar-mos d'acord sureda i companyia i ses SES per reunir fotos...UG!!! jajaja!
Pasen y vean es Viñarock 2007, diguem-li viña-aigo 2007. Sistema de fotos bones, que per cert ara que m'hi fix n'andrea encara té sa puta tenda per defora! Ja deu estar mes que solejada! RIDICUL!




Començam amb so reportatge fotogràfic que diu molt de lo que va ser es cap de setmana...

Per començar es dia, just arribada tota sa cofradia que faltava, tema carpes i tendes ja montades amb s'organitzador principal, Mr. Julius, mos posarem guitarra i cubata en ma, NPFGM i aprofitant que encara no plovia la començarem a liar.









MORDOOOOOR!!!!!!!!!!!! triunfada total amb so puta megáfono den Frega! BÉ FREGA!! llàstima que només duras un dia perquè hagués estat tot un espectacle. I a von deu ser???A VON ERES??




Arriba es dematí i ses cares de circunstàncies davant ses inundades queden reflectides...me pareix que ses lliçons den cànovas no varen servir de gaire. Tendes inundades, aigo a matar, fang per aturar un tren i roba xopa de per tot. Uns s'ho agafaven amb graci i d'altres no en tenien cap ni una de rialla. N'hi havia d'altres que ni sen varen enterar fins que varen guaitar es cap de per sa tenda...tipo Xavi i Sureda. Sa Sureda s'inundava a poc a poc però dormia sense
cap tipo de problema. JA HO VOREM!














MORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aquí queda demostrat que res d'exagerar ni una puta. Ses sabates inundades, en canovas que en va perdre una, i així es com va quedar sa tenda per dedins. Cànovas, Andrea, Sureda i jo, Xineta, varem perdre sa possibilitat de poder seguir dormint allà...partides cap a nes cotxos a matar per part de ses nines, mos varem establir es nostro propi dormitori. En canvi, el senyor Cànovas va quedar a sa tenda , que per questions mordòriques va quedar buida, deshabitada. CLOC CLOC!















Arriba es diumengeeeeee!!!!!! i que no va ser guapo es dia???veeees! sistema de dinades d'hamburgueses amb so camping gas, un jo mai mai ple de derribos i després partides cap a nes concertillos.
" Jo mai mai he tengut una amiga especial"!!!!!jajaja!!!!!!







Res que ja mos n'anarem a nes concerts ben arreglats!!



Una vegada a nes concertillo mos trobam aquest person, tot gat i alla enmitg des fang i de tots pixant, res sense cap problema ni un. Baixades de calçons, pixades i noltros agafam càmera i aaaaau, a fer foto. Conseqüències...es tio s'emprenya i me persegueix a mi, men vaig cap a sa nebot i mos comença a perseguir a ses dues. Anam cap a n'andrea que demana ajuda a sa sureda i ella, amb una bona sempenta el fa enfora. S'ha de dir que tot això mos ho ha contat n'andrea, sa nostra memori era de peix. Lo que té s'alcohol.




Per finalitzar es reportatge viñarockero afegir una foto de personajillos varios per aquí enmitg que ni coneixem...tots anavem arreglats i haviem perdut a s'altre penya, finalment mos varem retrobar tots a lo que era es puta punto de encuentro, que segons en julià tothom sabia a von era i només ho sabiem dos o tres. PASEN Y VEAN ES REDICUL!

Al·lots a veure si l'any que ve fa una torrentada d'aigo i agontam tal i com vàrem fer. Esperem que no sigui així. 60 euros ben aprofitats, 100%.

FINS L'ANY QUE VE I VISCA SANT ANTONI!!!!

4 comentaris:

marco ha dit...

Shinataaa! bon postillo, veig que t'estàs especialitzant en sa secció fotos, fet que me pareix de puta mare ja que quan sortim se'n fan moltes però mai sé on acaben. Des viña no importa dir res, està tot dit i ben reflectit

Llorenç de Pina ha dit...

Molt bé Xina, bon reportatge, recordant Mordor, entranyable.

Ja passaràs fotos, ses de Viña i ses d'aquest cap de setmana.
PD. me sap greu si per culpa d'unes fotos hi va haver espantada ahir per Flapaforma ;) jejeje

roseta ha dit...

Gran Xinis! Bon reportatge fotogràfic! Ya ves, va ser mordòrica la caigua d'aigua que vau tenir... Però s'ha de dir que menys en una foto no sembla que sigués de gran impòrtancia pels membres de la cofradia allà presents. Que grans!

Marc ha dit...

Excel·lent testimoni gràfic de lo que va ser un cap de setmana de llegenda...
Sa primera foto hauria d'estar de fons d'escritori de tot cofrare, llàstima que surti un poc obscura...
Encara me surten ses llàgrimes quan veig a sa meva mítica sabata J'hayber surant i a punt de ficar-se dins sa tenda. Més tard aquesta mateixa sabata va ser utilitzada per crear un system de dic de contenció davant sa tenda des Xavis & Nato...:'(
Llàstima que no hi hagi cap testimoni gràfic des montes de Mordor i sa ladera de Carathras...