14 de maig del 2007

TELECOGRESCA 2007

Bé, aquí arriben ses fotos d'aquest cap de setmana mític...TELECOGRESCA a matar amb resaca assegurada l'endemà. Una altra gatera és lo que més treu una resaca no?
Pinero, Manti, Sureda, Teresa, News i jo cap a Plataforma... quina ressaca era pitjor?

Divendres, després d'intentar berenar a nes bar que sa majoria mos vàrem aturar, varem partir PT a jeure, les 8:30 npfgm.
Aixecades a les 15:00, mals de cap varis, xerrera i dois a matar, dinar i capvespre mordòric.
Arriba es vespre i sa qüestió es...i si sortim? AU IDÒ! plegam veles cap a un bar, cubatas 2'5, NPFGM. Mos comunicam amb es senyor manti i pinero que eren per la conxa, hi pegam un bot i després de convèncer a nes pinero de que no perdria s'avió pegam a Plata.

Vos deix ses fotos...bona telecogresca i sortides antigallinistes a plata. Me ve UG comentar...cadasqú que en digui lo que trobi.

PASEN Y VEAN!



















Al·lots, això ja està! Hi ha més fotos pero no acabariem mai...a qui li interessin que m'ho comuniqui.

Detalls importants a tenir en compte a ses fotos: pes qui no s'hi fixi gaire...a sa foto que surt en Monx, darrera hi ha dos cofrares amagant-se de sa seva sexualitat. Fires i Pinero??
Nebot ultra rialla?
I respecte a sa segona foto grupal, a sa que tothom va a sa seva bolla...q men deis den marco llull i sa riera?

Bé, per finalitzar una foto des cap de setmana...PLATA donant-ho tot!


14 comentaris:

Marc ha dit...

Què gran Gresca!
I joder, quina puta activitat bloggeràcea, avui!
Im-pressionants es caretos que feis TOTS a ses fotos grupals, a destacar mestre Neta a sa 2a foto (no se quin nom posar-li a sa postura) i mestre Frega a sa primera sense camiseta, donant-ho tot... Es careto den Banyo a sa foto amb en Lluc i den Nato Llull amb sa gorra NTP (no tenen preu)...
Lagunas!

marco ha dit...

dios quin puta system de fotos!!destacaria ses dues grupals, sobretot sa primera: és collonut analitzar es careto-postura-situació des personal individualment: frega sense camiseta (?), company emprenyant sa nebot i pendent de n'edu, joan melis caiguent, lerdo i pibito tipo wally, xineta & gomet taronja, xisco mirant no se sap on, edu, etc. Grans fotos, Inmensa telecogresca!

xisca sureda ha dit...

molt be xineta aquesta recopilacio de fotos de divendres. en quant a sa telecogresca hi ha molts moments q hem borrat conseqüencia de s,alcohol xo hm de destacar es final des vespre, despres des berenar anam cap es metro i arriben sa resta de cofrares. Haurieu de veure sa cara de sa segurata quan veu arribar es pinero piti en mà..va agafar una rebotada sa tia q es pinero va quedar assustat.Sha de dir q noltros arribavem a les 9 i pico a laietana pq pes camí haviem perdut un hawaiano q no conseguirem trobar,no va servir de res demanar a sa gent des carrer...
En quan a dissabte trob q ses fotos no son molt representatives des vespre...n,hi ha algunes q m pareix q t'has deixat no se pq...b, bona manera d'acabar es cap de setmana,nomes va faltar sa rave de guinardó,jeje..

rufire ha dit...

Que gran sa telecogresca i que gran ses fotos. Bé Xineta bé. Per cert momenton a les 8:30 des matí, en nes BAR NOU amb ses berenades vàries a destacar bocats de pollo amb prebes jejejejeje.Per cert, un detall a desmentir: sa foto den monx,no som jo i es pinero, som jo i en Cuadros jejejejejejjejeje.Es per que en Cuadros també ho certifiqui (o almenos s'enrecordi per que sa borratxera era gran)
.Grans cegos, gran teleco.

Llorenç de Pina ha dit...

Quin gran post!!! i quina grandíssíssíssíma Telegrotesca!!

Anem per parts. A jo sa memòria també m'ha fallat d'una manera espantosa, com de fet és habitual. Per això no descartaria cap opció sobre sa foto d'en Monx i tal... però després de deu minuts amb es braç estirat cap a sa pantalla de s'ordinador (amb es conseqüent redícul de tota sa biblioteca de sa facultat mirant-me amb cara d'incomprensió) he arribat a sa conclusió que aquell no és es meu braç.

Si de sa Telecogresca es RESET de memòria és considerable, sobre sa tornada, ja és total... Pròxim record, sentir es mòbil repicar a migdia (ma mare no té millor moment per dir-me que li envii una fotocòpia des DNI per fax), i al cap d'una estona recordar que som al pis de Borrell, on m'han oferit exili per una nit.

Dissabte horabaixa, 4 birres NPFGM, i es vespre cap a La Musiqueta i La Concha amb mestres Palerm, Loko (que després fugent PT) i Manti, trobada amb sa Xineta, Sureda i Teresa, i cap a Plata... tot un festival de cubates!!!

Melis... On és sa foto que tu ja saps??? JAJAJA
Tekisss... tot un detall aixecar-te encara gat per dur-me a Sants en moto

Llorenç de Pina ha dit...

Ah! una aclaració... Dissabte Plataforma era Plataforma. Lo de Flapaforma va ser un malentès per part d'alguns membres cofrares.

PD. XINETA, JA M'ESTÀS PASSANT ES REPORTATGE FOTOGRÀFIC VIÑA-TELECO-PLATA

Xineta ha dit...

JAJAJAJA!Pinero, de sa foto que ja sabem tot cofrare que era per allà ...permi l'he perduda. Ho deixarem aixi eh?

Ja te passare ses fotos, don't worry!

venga...mos veim pes rock&pina!

Tekiss ha dit...

Pos jo no en tenc ni idea de quina foto és aquesta! (no sé si és perque no hi era o per ses lagunas by flapaforma...)Xiniw, Pinero; queremos respuestas!
Per cert Pinero; quin system de laguna quan me despertes a les 11.15 i me dius que feia 15 minuts, jo t'havia despertat a tu! Im-pre-sionante! També systemot es viatge amb moto ultramegacegos amb so sol torracoions,,,

xisca sureda ha dit...

a von eres manti???veig q es cego q duies es mes gran de lo que m pensava...be xineta veig q haure de negociar amb tu per lo de ses fotos (jo encara no les he perdudes!!)

Xineta ha dit...

MONEEEEEEEEEEA!!!!!!!!!! ni se t'ocurresqui eh?jaja!de negocis amb jo en faras pocs d'aquest tipo. PASEN Y VEAN!

Manti no ten recordes de ses fotos que vareu fer? si que t'enrecordes!

lluc ha dit...

i jo tambe k men record!!! jajaja! també podries posar-ne una que sortim ses news amb voltros per plataforma.

Tekiss ha dit...

MVE. ara sa Xiniw m'ho recordava i son records tan confusos,,,

marco ha dit...

putes borratxos...

Xineta ha dit...

Lluuuuc!!!jeje!un dia d'aquests fare un post que sigui plataforma a matar i voltros estareu allà donant-ho tot!

Venga al·lots, no vos engateu tant...o si que aixo te sa seva part bona! de quina foto se xerra? jaja