19 de maig del 2007

Holanda nos atrapa!!!
































Iepa Cofares!!!... kin puta sistemot!!! Molt millor del que recordava jojo...


Estem visquent a una "church" (així li diuen pq es un puta esglèsia reformada), amb tot lo que vindria a haver-hi a una "church" però en lloc de feligresos resant a la verge maria, això està plegat de guirufos que se la fumen. És una resi sin ley, la penya fa el que li surt de la polla: festes a altes hores de la nit, o ben entrada la matinada, curses als passadissos amb carritos de supermercat, música tot lo dia i com no porros a punta pala que estem a holanda conyo!!! Primer dia mordor: no havíem dormit gents, teniem algo de ressaca, en Pere estava malalt ...Així que vam anar a pillar marihuana i ens vam passar el dia fumant i bebent a Haarlem, jugant a pim pom i entrant a habitacions ajenes per coneixer guiris..


Segon dia Nikel:Amsterdaam i heineken experience... Bona taja tets!!














































Ahí vam anar a una discoteca on feien festa Drum ANd BAss, es veu que la fan cada dos mesos i es notava que esperaven l'ocasió perquè em sembla que erem els únics que no anavem drogats ( indignant no?)..

I a la tarda vam anar a visitar una puta illa al quinto conyo d'Amsterdam, al Nord d'holanda, TExel Island; res de l'altre món( es a dir mas de lo mismo, tot pla amb molinets i casetes molt maques), partidillo de futbol Erasmus contra catalans, porros i una puta platja enorme on feia un vent huracanat que impossibilitava la realització correcte de l'acte que ens ha portat a aquestes contrades( però hi havia unes foques maquíssimes jajajaj...)

Bé res tios/es... us deixo un parell de fotos per il.lustrar el tema!!!

Porteu-vos bé Tets!!!

10 comentaris:

marco ha dit...

que be xeve, Holanda tota una experiència...jo hi vaig estar l'any passat i si ets fumador és un lloc que s'ha de coneixer...si no ho ets també evidentment, però no acabes d'entendre el que significa. System de fotos i de caretos de fumada!

roseta ha dit...

molt bones les fotos xavi! i jo ja se com et sents amb la platja jajaja aqui a irlanda vas a la platja i se t'endu el vent, i a sobre veus foques!!! es bastant diferent al nostre estimat i calentet mediterrani!! que vagi be la resta del viatge!!!

Nate ha dit...

Xeve carinyo!! q be ses fotetes! Disfrutau fieres i pensa en portar-mos uns regalitos, sobretot en forma d'herba!!
Dona-li saludos a n'Andresín per part de sa cofraria

xavi santvi ha dit...

xeve i companyia!! malparits! aprofiteu que els porros de haixix de Catalunya son mordor.... i la maria si no te la plantes tu, la pagues a preu d'or. Passeu-ho bé! Gran Restaurant Barça, hi vau dinar? Qui eren els chefs? Els germnans de boer?

Xisco ha dit...

Hi ha dues estatues de cera a nes museu de sa plaça Damm que són els estimats bessons De Boer! No vos podeu perdre tal espectacle! a lo millor ara ja hi ha en Rikjaard!

Marc ha dit...

Què bé Xavi conyo!!!Ultra-envejaaa!
Recorda provar de tooooooot!;)
Besos des de Borrell!

Marc ha dit...

Xavi pensa a fer una foto amb www.cansvells.com!

company ha dit...

Què bé Xevi, quina enveja cabrón!
Disfruta.
Per cert, aquest finde hi ha per aqui en Tomi i en Mathier, només falta en Rafa Chivas. S'està comentant fer una visita a Mèxic.. avoereres

Anònim ha dit...

Ei Xavi molt be per Holanda!!
Es tio de sa primera foto amb jaketa taronja li diuen Jordi?? crec que varem fer un curs de voluntariat en cooperació internacional junts!! No mos varem coneixer massa, però he flipat kuan le vist!! Ja o va dir ke estava estudiant algo de audiovisuals!!! Enviali records!!

I ke vagi molt be!!

Nate ha dit...

Així es marga, es és senyor Jerde, tot un crackot!