14 de maig del 2007

Frikismes varis,,,

Mestre Feme, representant des Blog des Tudats, me va mostrar ahir dos videos bastant xapants,,, i sa meva reacció va ser: "-Totalment posteables!" així que, aqui els teniu:

Frikis al ViñaRock:

Si l'any passat varem poder observar com al Viñarock de Villarobledo arribava un OVNI; enguany, a Benicassim ha aparegut en Chewaka:



Friki la puerta de Alcalá:


Despres de "el pagafantas", "en Pedrito de Campanet", "la chica de la mancha en el pelo", arriba un nou person difícil de calificar que ha tornat el prestigi perdut a sa ciutat de Valladolid i que comença a ser conegut dintre el mon internetil: ahí está!


+ el tio de la moto canta La puerta de Alcalá
i +...
i tot, i +...

3 comentaris:

Llorenç de Pina ha dit...

puta tekiss, quin frik estàs fet tu també :P
Per cert, no sabia lo de sa tenda de campanya voladora des Viña de l'any passat. I aquesta espècie de pantomima de brega entre en Chewaka i s'altre penjat akell des capell de cowboy (amb pseudo intent de violació inclòs).... patètec!!

Es vell de La Puerta de Alcalá al Rock'n'Pina!!

marco ha dit...

lo de sa tenda va ser la polla, tot i no ser mordor-benicàssim per villarobledo feia qualque "ràfaga" de vent que deu n'hi do...aixecar-se ultra ressacós havent dormit 4 hores, fart des forn en que s'ha convertit sa tenda devers les 11 des dematí i veure una tenda volant, no tiene precio (igual que aixecar-se i veure que ses teves sabates suren a davant teu).

Sandro Llull ha dit...

Que be Manti! xD La puerta de alcalá...

y ara el nou hit! el limonero.
http://youtube.com/watch?v=bdqhyRtl5N8&mode=related&search=