Aquest post és una prolongació des debat creat arrel de sa "Campanya en favor de s'extermini des niñato des metro". A Manacor també en sobra chusma a palades, i no tenc massa clar si lo de "chusma" ho dic per El Gallo o per n'Ariza... Vaja lumbrera es tal Pep aquest:
"...y yo me voy a cagar en tu puta madre". Sí senyor. És lo més sensat que li pots dir a un capo de sa droga.
P.D.: com bé apuntava en Xisco a nes comentaris anteriorment citats, falta cercar documentació sobre es més mític, El Chicharra!
Un rellotge per governar-nos a tots
-
El temps no són els rellotges. El temps és natural i els rellotges,
artificials. Una connexió tal, per tant, és forçosament falsa. Les coses
duen el seu ...
Fa 6 mesos
26 comentaris:
Ariza castració, lapidació, gasació i incineració ja!!!
viva el gallo!!!!!!!!
està clar que s'ha de fer un "limpia Mallorca" tipo es "limpia Madrid" de El Dia de la Bestia però amb més criteri
A quin al.lot de manacor no li han robat 20 duros o l'han amenaçat o l'han intimidat en chicharra o qualsevol des cents i cents de gitanos que controlen es poble? Propòs reformar ses cases de Son Moix i crear un centre d'extermini d'aquesta "troupe". I que quedi clar, no és xenofòbia, és odi pur i dur cap a una raça (narco-gitano foraster manacorí)que ni entenc ni respect i que trob que no pot fer gaire mal que desaparegués!
Està clar. Però també hi ha altres races menos morenes, tipo Arizas i Pastors, que mereixen sa mort igual o més. Ja que hi som, si mos hem de posar a fer net ho feim bé!
Lo chungo és que tots aquests (tant els gitanos com els altres) seguiran fent lo que els hi surti des coions amb total impunitat, sense que res de lo que poguem fer o dir ho varii lo més mínim.
(sempre quedarà s'esperança de que es fiscal aquest anticorrupció que ha destapat lo d'Andratx, li pegui per enfilar cap a nes Llevant... vos inmaginau??)
Com a anècdota corina, sa de un "monixipal" a nes que un homo li demanava a on era Ca'n Lliro, i ses senyes que li donava s'altre no les coneixia... fins que es policia, fart ja, li diu "saps allà a on venen droga??", i s'altre "si, això si", i es policia "pues just a davora!". Es meu tio assegura que ho va sentir amb ses seves pròpies orelles.
estic d'acord amb en Penya; clar que no fa ni puta gràcia que te robin o te peguin una pallissa, sigui qui sigui, però n'hi que van molt ben vestits, fan molt bona olor i xerren que dona gust...però aquests si que roben, i no 20 euros, i si hi ha aquest panorama és pq els que ho poden aturar se'n duen els seus beneficis per no fer-ho. S'anècdota des policia n'és un exemple, i molt creible!
bona anecdota des policia...
me sum a sa opnio den penya i en marco...extermini de tots es desgraciats emplein desodorant o no...
Demostrau ser gent de molts principis. Més principis que instint, cosa que denota gran racionalitat.
Està clar que a Utopia no hi ha ni gitanos que abusen de ningú, ni polítics ni gent corrupte. Però és Utopia, no Mallorca, per mala sort!
Amb aquests ideals qualsevol partit polític arrassaria, es problema és que tothom que s'hi fica acaba venent-se per quatre duros, siguin de dretes, de centro, d'esquerres, d'adalt o d'abaix, amb desodorant o sense, es problema som noltros, no es sistema!
això és lo que vol es sistema que creguis, que es sistema és perfecte, que qui la caga som noltros. És sa llei número 1 des capitalisme neoliberal...
q tant bé va pels q manen en serio (no dels governs regionals ni nacionals) i mouen es fils
Això se posa interessant! Llàstima que es post estigui molt avall i sa discusió s'acabi apagant...
Estic a mitges amb en Marco: "que es sistema és perfecte (NO!), que qui la caga som noltros (SI!)". És evident que un totsol no pot canviar "es sistema" sencer... però si que un se pot canviar a ell mateix, i això ja implica un canvi enorme! M'explic fatal, però jo m'entenc x"DD Lo que passa és que amb sa excusa de "tanmateix no s'hi pot fer res" sudam fins i tot de ser honestos amb noltros mateixos... i acabam votant es PP, perquè pensam "tanmateix?...". No hi havia una frase que deia algo així com "la verdadera revolución empieza por uno mismo"? Ho dic de memòria, i sa meva memòria és pèssima.
Pues jo, al·lots, faré un poc d'abogado del diablo...
Imaginau-vos que sa cofradia des cans vells forma un partit polític i guanya ses eleccions. Imaginau-vos que un de noltros (segurament en Manti) és es president des govern i ets altres som ministres. Imaginau que tot es sistema econòmico-polític segueix igual, però que noltros tenim sa sort d'estar allà enmig. Què creis que passaria? Aplicaríem ses nostres tan defensades, justes i igualitàries mesures o seríem partidistes? Seríem honests i lleials o robaríem i mos deixaríem comprar? Lluitaríem contra es poders fàctics o diríem "tanmateix"? Pensau un segon i contestau: no heu robat, enganyat, estafat, mentit, manipulat, ocultat mai? En definitiva, realment creis legítim defensar tot aquests ideals idealistes (valga la redundancia) quan ni noltros mateixos els posam en pràctica?
Creis que tothom que se dedica a sa política hi entra dient: "Jo lo que vull és forrar-me i mirar per lo meu"? Segur que no. Segur que hi ha gent que s'hi vol dedicar per ajudar es seu poble, sa seva gent, per arreglar es problemas... Lo que acaba passant a sa majoria des casos, és que tot plegat (digau-li es sistema, sa cultura o simplement ets interessos propis...) fa que, una vegada hi ets, t'oblidis des teus ideals abstractes i volàtils i te preocupis de tu mateix, de sa mateixa manera que ho faries si fossis bassurer, oficinista o estudiant...
Toma rollazo!
Marc, estic 100% d'acord. Però això que dius no fa més que reforçar sa meva hipòtesi: un no pot canviar "es sistema" ni encara que arribi a president de govern.
"no heu robat, enganyat, estafat, mentit, manipulat, ocultat mai?" <-- evidentment!, en major o menor grau! Per això dic que cadascú ja té un bon berenar de caviarse a ell mateix, com per anar porai evangelitzant sobre quin és es camí recte (tant ses dretes, com ses esquerres, com els anarquistes...).
Per cert, supòs que has llegit "la república"... a mi me va deixar amb sos coions enterra, és un puta systemot de llibre. Me varen encantar ses conclusions finals, tot allò de que un vertader bon líder:
1- No ha de voler ser líder. Però estarà obligat a ser líder.
2- Ha de ser educat per ser líder, lo de sa democràcia és una fal·làcia.
Aquest és un tema de candent actualitat, ja que se te considera caudillo des blog! x"D
Sa meva idea sobre aquest assunto "des governar" és: no s'ha de fer lo que sa gent VOL, s'ha de fer lo que sa gent NECESSITA! Sa majoria de vegades lo que volen no és lo que necessiten. Exemple extrem: un drogadicte. Ojo!, evidentment s'ha d'escoltar lo que sa gent vol perquè te dóna una idea de lo que necessiten, però complir-ho a rajatabla és tonteria.
Toma rollazo! (2)
Aquí hauriem d'entrar en discusions sobre si s'homo és bo o no per naturalesa, i a que li deim ser bo o no, i per tant si consideram sa racionalitat com un fet positiu o si aquest ús de sa raó és sa vertadera taca original, s'arrel des conflicte. Crec, però, que no importa que sa discusió vagi per aquí.
Jo volia dir amb lo des sistema que aquest manipula sa visió social des mateix, fent veure que si no triunfes és només culpa teva, de sa teva inadaptació a una societat "en progrés", ja que el món està articulat de manera perfecte. S'individu és s'error, és es que no ha "evolucionat" ni s'ha adaptat correctament a ses noves normes morals i econòmiques.
Ara, lo de sa corrupció de s'homo ja és un altre tema, sobretot en política, ja que aquesta (sa política) permet que se donin tota una serie de moviments "corruptes" que s'amaguen darrera una façana de demagògia i manipulació de s'informació, que al cap i a la fi és el que arriba a sa gent. Per tant, i lo més fotut de tot, és que sa conversió de s'inicial líder ideològic en sa rata amb ses butxaques plenes se dona sense que es votants se'n donin conte, ja que es discurs és es mateix.
Es polític corrupte ja no actua com a individu, sinó com a peça des mateix sistema, que permet tot això (també podriem xerrar de sa justícia). Be, no me se explicar, ja en xerrarem qualque dia fent dues cervesses que ses idees surten amb més claretat
Cagondena, lo que dona de sí en Chicharra!
Toma rollazo! (3)
Un gran problema q apareix xerrant de tot això és el q entenem avui en dia per democràcia. La democràcia q tenim avui en dia, q segueix un sistema vertical ineficient (votants q només pinten algo cada 4 anys, nombre limitat de partits polítics encapçalats per una elit i el gran hermano q ho controla tot (lease sistema econòmic mundial - neocapitalisme - dirigit per multinacionals q coordinen les polítiques del FMI, OMC, BM,...).
Això q en diem democràcia si q ho és si ho comparam amb dictadures però, a països amb certa tradició "democràtica", ja seria ben hora de donar una passa més i canviar tot un poc. No es pot xerrar de democràcia veient els polítics d'avui en dia, ficats als seus edificis institucionals, mirant a la població de dins bombolles de vidre resistent. La utopia seria canviar la mentalitat de q la política es fa pq l'economia neoliberal actual funcioni i pq els índexs bursàtils, els tipos d'interés,etc etc pujin o baixin, i no pel q realment hauria d'interessar; q la nostra curta estança en aquest planeta fou lo més tranquila i agradable possible. Tornant a lo d'abans caldria un democràcia molt més horitzontal on la gent q ara vota cada 4 anys pugui participar molt més activament i on no hi hagui una estructura clarament jeràrquica. És a dir, q el "senyor" batle o president no sigui tan "senyor".
Ja hi ha més d'un exemple d pràctiques polítiques d'aquest tipus al món. La manera d'extendre això en forma de taca d'oli, poc a poc començant localment...
bé ara MVE continuar, pq és lo primer q he fet després d'aixecar-me del llit...
Rollazo (4)
ei gent kina pena q akesta conversacio se kedi tan abaix i sa gent no hi particicpi...
Sr. penya..."la republica" esta molt be..pero tambe diu q els poetes no han de formar part d'ella perq "confonen" a sa gent, i q es màxim mandatari (jej) es s'unic, o des pocs, q coneix sa veritat, a n'Stalin li agradava molt akest llibret. Aquest sistema economic es una putada, esta clar, deixa desamparada a molt penya, concentra es poder en abstraccions xq no se pugui destruir i acabara amb el mon. Aixo esta clar. Pero q qualcu me digui kin sistema politico-economic a funcionat a nel mon, kin ha pensat amb tots i no ha deixat a ningu tirat? si men deis un canviareu sa meva manera de veure el mon...Es neo-liberalisme lo q te es q ha triunfat sobre tots, no t enemics (es psoe es de lo mes liberal) i te una cosa q li agrada a sa gent: una classe mitja q esta contenta i estable, aixo dona seguretat. Ademes en akest sistema sa gent pot escoltar bisbal i bach, o fran perea i Frank Zappa, i ademes pot sortir en bolles a nes carrer. Esta clar q ses empreses mos configuren es gustos i ses maneres de ser, pero noltros les aceptam...
Rollazo (5)
Sa manera de que participi, si vols, és fer un altre post xerrant d'això... segur que sa gent s'anima...
I avon eres??
(ahir 498 visites...uyyyyyy!)
Si, també si se li anava molt sa olla a n'es senyor Plató... tot allò de que els fills s'han de separar de ses mares només nèixer perquè així se'ls pugui educar millor i tota sa pesca... està clar que no dóna sa recepta de sa felicitat, però igualment diu veritats com a punys!
Sobre tot això que deis (tant Nato com Cuads) dels sistemes polítics --> és evident que no hi ha cap sistema polític que funcioni, però crec que ho solem enfocar desde un punt de vista equivocat.
Segons ho veig jo, sa principal funció des poder és sa de actuar com a "força de contenció" (que sa gent no se desmadri, vamos!). I es poder no pot fer altra cosa per sa senzilla raó de que noltros no estam preparats! Es dur reconèixer-ho, però és així.
Si no me creis mirau a nes vostro voltant: egoïsme pur i dur per tots costats (estareu d'acord amb mi amb que un egoïsme generalitzat necessita contenció!). I s'egoïsme és un cancer des grossos, no se pot erradicar així com així! Un sol homo egoïsta entre 5 milions d'homes "bons" és com una poma podrida que farà que se podresquin ses demés pomes.
Si s'egoïsme és intrínsec a s'èsser humà, està clar que mos acabarem autodestruint com a espècie. Jo crec sincerament que no és intrínsec, lo que passa és que som beneits si no sabem que lo "intel·ligentment egoïsta és no ser egoïsta" (com vaig llegir d'una cita des Dalai Lama). Sa solució ja la sabeu tots: educació, educació i educació. Amèn.
Rollazo enèssim.
Ei!
M'imagin que aquest comment ja el llegirà ni mu mare, però aquí el deix, "para la posteridad"...
Crec sincerament que s'egoïsme sí que és intrínsec a s'ésser humà... per sa senzilla raó de que s'egoïsme és intrínsec a tot ésser viu... crec que és problema de base és que mos pensam que com que som intel·ligents mos hem convertit en algo separat dets animals, i crec que és en ells on hem de mirar per arribar a comprendre'ns...
Paraules com egoïsme, solidaritat, necessitat, igualtat, bé, malament, qualsevol! No oblidem que som noltros qui les hem inventades, no existeixen tals conceptes en estat pur, ningú se planteja si un ca (vell) actua o no correctament...
A partir d'aquí...
Joer quin rollazo, i jo que volia escriure dues línies...
Foc a nel món idò!
Com vaig llegir porai:
"Join the voluntary human extintion!"
Tens raó, però vui pensar que s'egoïsme bén entès desemboca en sa igualtat (o més bén dit en lo que noltros entenem per es concepte 'igualtat' x"D).
Hi ha un parell de punts q no he acabat d'estar conforme:
Està clar q el sistema polític i de poder q s'ha donat històricament al món es com una "força de contenció" perquè no ens desmadrem. Les elits dirigents sempre ho han necessitat ja q sinó no durarien ni dos dies. Com q a base de repressió han comprovat q històricament sempre hi acaba havent una moment de rebel·lió de les masses ,etc q fa q el seu poder caigui, la solució més moderna és la de crear una societat benestant, acomodada i sobresaturar-la de productes, de informació diversa, feina,..., q acabi creant un ritme de vida ràpid i vertiginós q no permeti a la gent aturar-se a reflexionar i a plantejar-se aspectes més profunds.
Això de q no estiguem preparats trob q és un doi, perquè qui està preparat???qui diu qui ho està i qui no??
Això d s'egoïsme com un aspecte tan intrínsec dels humans, tampoc hi estic del tot d'acord. Està clar q és un aspecte q domina a la societat avui en dia. Però per mi és un efecte resultant de la manera de fer q hem adoptat al món de fa molt d'anys i q caracteritza totalment el sistema econòmic dominant. Hem nascut dins aquest sistema i la forma de fer, l'egoïsme, la competitivitat, la superioritat, el màxim benefici amb el mínim esforç, etc.,sens aferra.
Estic d'acord amb en Penya q la educació en aquest sentit seria clau, però ara mateix resulta molt difícil canviar la dinàmica i adoptar altres adjectius més "solidaris" per dir algo....
rollazo des de classe, vaig a veure el barça!
quina pena aquest system pareix q s'ha acabat...
El concepto de democracia fue acuñado por primera vez en la gracia antigua, es mas, en ella es donde se da la primera aparición del sistema democrático como orden político.
Etimológicamente el concepto esta compuesto por dos palabras: “demos” que refiere directamente a “pueblo” y “kratos”, es decir, poder. A través de esta unión conceptual que tiene como resultado otro concepto podemos deducir que democracia adquiere el significado de poder del pueblo. Si unimos este significado a un contexto político acabaremos definiéndolo como el poder que tiene un pueblo para elegir sobre los asuntos que le afectan de manera directa y general.
Es importante aclarar los diferentes significados que ha ido adquiriendo el termino “demos” ya que posteriormente dicho aclaración nos servirá para matizar el porqué el concepto de democracia debe ser referido a uno de los significados que se le atribuyen.
Aristóteles ya se ocupa de la cuestión aportando un significado con connotación despectiva hacia este, ya que, siguiendo la tradición platónica, veía en la democracia un peligro de degradación política que, a través de la “doxa” u opinión, podía apartar a la ciudad de la buena política por culpa de juegos retóricos. Pero el término también tenía una connotación diferente. En la época de Pericles refería a mayoría, es decir, los muchos que participan de la misma manera en los asuntos políticos. En este punto no se entiende la democracia como un sistema que pueda degradar la política de una ciudad, sino que se entiende bajo una concepción en la que prevalece la decisión de la mayoría como una decisión más valiosa que la de unos pocos o la de uno solo. De todas formas hay que matizar que se quiere decir cuando se habla de un todos o de una mayoría, y eso es precisamente lo que se llega a especificar en la edad media.
Estic nedant,,,
Rollazo,,, pero que rollazo, ROLLAZO,,,
Rollazo tipo parrafadota!!!
tipo Mousambani...
sempre podem xerrar de tot un systema de "demos"
evidentment es rollazo daki adalt o lhe penjat jo.lha penjat en manti en un acte de penosa inspiracio batinica
Publica un comentari a l'entrada