1 de febrer del 2007

CODEX (II)

El Nou i definitiu Estatut de Catalunya.

Prefaci: Catalunya no necessita que l’Estat Espanyol aprovi aquest Estatut; ens la bufa el que pensin.

Art.1: El nostre petit país esta composat per 3 grans territoris:

a) El principat.
b) Les illes Balears.
c) El País València. (aquest darrer té caracter de territori colonial).

Art. 2: Tot ciutadà de Catalunya té reconeguts els seus drets i deures així com ho estipula el codi civil mundial, excepte els habitants del territori valencià. A aquests darrers tan sols se'ls reconeixen els deures.

Art. 3: Les llengües oficials de l’estat son el català i el mallorquí. El Valencià és una variant acceptada tan sols a les comunitats bàrbares del nostre territori. La llengua espanyola és tan estrangera i incomprensible com ho puguin ser l’alemany, el francés o l’anglés.

Art. 4: Tot ésser que critiqui el nacionalisme català mereix ser lapidat per espanyol.

Art. 5: “Espanyol” o “valencià” és considera un insult molt greu. (Comparable a “fill de puta”)

Art. 6: Al nostre país no hi ha cap esport oficial, tot i que el futbol és l’esport més ben vist donat el seu gran nombre d’adeptes. En relació amb això, el Barcelona és l’equip català per antonomasia, seguit de qualsevol altre club que representi al nostre país. Al nostre entendre, l’Espanyol no existeix.

Art. 7: Tot català, quan estimi, ho ha de fer en català (proverbi oficial del nostre cantautor català Cesc Freixes).

Art. 8: Les nostres forces armades es caracteritzen pel seu caràcter internacional. Dirigides pel seu general holandés Frank Rikjaard, ja demostraren la seva força fa dos anys quan conqueriren Espanya i l’any passat, quan, emulant a l’imperi romà, aconseguiren la seva gesta més important. Es a dir, conquerir Europa.

Art. 9: Tot català pot formar part de les nostres forces armades, ja sigui al camp de batalla (emulant als nostres admirats herois Oleguer, Puyol, Xavi i Valdès), o com a socis i simpatitzants acudint religiosament al camp, al Galway o a la seu de G-6.

Art. 10: Real Madritz, RCD Espanyol i Valencia CF són els nostres principals enemics.

Art. 11: Si! Carlos Sainz és espanyol. (No tenia mala sort, és dolent de collons!)

Art. 12: Sete Gibernau, com deien a TVEspanyola, és espanyol. També s’accepta la versió no oficial de que és valencià.

Art. 13: És millor ser frances que ser espanyol (Es a dir, d’Extremadura, Madriz, Andaluzia, etc. Forces invasores que volen la nostra aigua.)

Art. 14: El ciutadà català oficial no té cap vestimenta obligatoria. (Només està castigat amb pena de mort, o el que és pitjor, amb l’expulsió a Espanya!!!, portar qualsevol samarreta d’un club de futbol , el color del qual sigui el blanc.)

Art. 15: A la nostra terra no hi ha killos, macarrillas i pagafantas. I si n’hi ha, són fills d’inmigrants espanyols que vingueren a les nostres riques terres, ja que als seus territoris d’origen patien fam.

Art. 16: El bufó de l’Estat Català és Raúl González Blanco. (El más hijo de puta de la clase.)

Art. 17: Manu Sanchéz és un criminal condenat a mort a tots els Països Catalans

Art. 18: Zaplana també. (Per sentir-se orgullós de ser valencià quan en realitat ni ho és.)

Art. 19: Andrés Iniesta és català, a més Puyol mai ha jugat amb la Selecció Espanyola. (No era ell, era un clon. Si realment hagués estat ell Zidane no hauria marcat aquell gol i espanya tendria 10 Mundials i 20 Eurocopes)

Art. 20: El bon català mai menja paella, ja que és un plat originari de les terres bàrbares.

Art. 21: La segona capital més important de Catalunya és Bilbao.

Art. 22: A Catalunya no hi ha canals de televisió, ja que tan sols és considera una cadena culta la TV3.

Art. 23: El millor català de la historia és Jaume I, ja que va conquerir Mallorca als Musulmans, que són una raça equiparable (tot i que superior) a l’espanyola.

Art. 24: El problemes d’immigració a Mallorca no són causats pels magrebins; ho són pels forasters.

Art. 25: Manacor no es considera Mallorca.

Art 26: Cala Bona és la seu del govern català a Mallorca.

Art. 27: Per Mallorca, Palma equival a Andorra en relació amb Catalunya. Si qualque valencià llegeix això i no ho enten, li explicitem: vendria a ser com Portugal en relació amb Espanya.

Art. 28: Els nacionalistes espanyols mai varen trepitjar la Diagonal de Barcelona, com així s’afirma als llibres d’història editats a l’estat espanyol.

20 comentaris:

tofito ha dit...

vaja cagada monx

Edu ha dit...

Entonces... ¿El Barça juega ahora en la Liga Catalana? ¿Es TV3 un canal de culto? ¿TV3, Canal 33 y TV3 noticias 24h... 3 canales propios pero autopistas de pejae? ¿Mallorca ex-reino independiente pasa a colonia? Esto no es un pais... es un chiste!

Marc ha dit...

Bé Monxo bé... molt bones!!!
Puyi clonat a sa selecció, i s'article 15 de culte...
Visca sa xenofòbia entre nacions!

Nate ha dit...

Be monxo be, bon article!
tot un exemple de veritats com a punys!

lluc ha dit...

jajajaja!! k bé monx! feia falta un poc d'esperit nacionalista i separatista a nes blog! s'ha pacificat massa això!

company ha dit...

Venga bona, només per fer segar un poc aquests putes "fatxets de postal" ja està bé

monxo ha dit...

Edu, una cadena culta, no un canal de culto. Ya te daré clases de catalan cuando vuelvas.
El barça juega la liga española y la gana, para joder más, por eso conquista españa, do you know?.
Considero que tu código es bastante más bueno, pero yo lo hice en un plis como réplica al tuyo. Tu eres mi mentor y maestro, por eso agradezco tus intentos ayuda.

tofito ha dit...

lamentable

Marc ha dit...

be monxo be!destapant espanyolismes reprimits!

Xisco ha dit...

monxo, pq fas una apologia des catalanisme (q me pareix estupenda) i després contestes en foraster a n'edu? corregiu-me si m'equivoc `però no seria un bon exemple d'autoderribo.

Xavier Peña ha dit...

Art. 25: Manacor no es considera Mallorca. <-- di que si! Sempre mos hem considerat com un estat independent tipo Mónaco o San Marino, o es mateix Vaticà. Lo que passa és que encara no hem escrit sa declaració de independència per peresa, i per això no ha quedat formalitzat...

tofito ha dit...

xisco: has detectat un autoderribo que ni derribos Ureña tio, així m'agrada q estiguis al tanto

penya: manacor desde sempre es alla on s'hi han duit es lleprosos i els apestats de tot mallorca

Edu ha dit...

Autoderribo total... Además, Moncho, cuéntales a todos de que trabajaban tu padre, tu abuelo y tu bisabuelo... Para los que no lo sepan, eran miembros de la Benemérita.

monxo ha dit...

No és cap autoderribo parlar en castellà pq nosaltres en sabem. Son els castellans els que no saben parlar català o polaco o com ho vulguin dir.

tofito ha dit...

me estas dient q en fire no sap parlar català? perq posiblement en sapi mes q tu...

Edu ha dit...

Yo voto porque la Diagonal vuelva a llamarse Avenida del Generalísimo... y la Meridiana, Avenida Primo de Rivera...

Marc ha dit...

en fire es mallorqui

Xisco ha dit...

Nedant com un campeón no havia reparat calat s'article 25. M'agradaria deixassiu es tema Manacor, ara que encara teniu dignitat. Ser anti-corí és per voltros com ser un ecologista amb una constructora. Tots hi teniu qualque cosa, bé arrels, bé històries o bé hi anau por tiempos tot d'una en poder. Vos agradarà més o menos, però depeneu de Manacor com es blog depén des "Caudillo", i qui pensi lo contrari està equivocat.

Per aquest motiu exigesc sa reforma de s'article 25 i que passi a dir: "Manacor és peça clau dins es panorama cavellístic, sigui pes motiu que sigui"

De paso faria un article 25b que digués:"Sant Joan és un poble que no té més de mil habitants, digui lo que digui mestre Company amb els seus intents d'alegoria"

Marc ha dit...

Jojojojo molt bo Xisco s'article 25b, hauries d'haver vist en Company ahir propugnant als 4 vents que Sant Joan té més habitants que Búger, Ariany, Costitx, Llorito...
Bé Quempes bé!!
Respecte en es tema Manacor, MVG comentar res, pq encara ho veurà sa senyora quepa i me fotrà un rollazo de mitja hora sobre ses virtuts i meravelles des vostro super poble...

tofito ha dit...

referent al tema de manacor només diré que quan hi torni a haver eleccions autonòmiques votaré al PP perq m'han proporcionat un sistema per anar a palma sense haver de pasar per manacor amb sa carretra nova, manacor fa puta oi i punt. Si a Sant Joan no són mes de 1000 habitants pues mala sort, tots es pobles tenen es seu encant menys manacor