30 de gener del 2007

En Pedrito

Aquí va sa meva primera "gran" aportació al blog.

Per si no el coneixieu aquest és el freaky Pedrito de Campanet, un al·lot que va de concert en concert amb la seva guitarra i s'emociona cantant dins carritos de supermercat els dissabtes a vespre en mig de sa plaça de qualsevol poble que estigui de festa. Es dedica a fer versions den Fito i MClan, però lo millor és quan canta una cançó seva.
Per cert, la cançó es diu "El queso".

Que disfruteu amb ell.

18 comentaris:

Marc ha dit...

Què bé Antonieta... Hagués estat bé sa mica de presentació pes confrares que no te coneixen, meam si t'hi poses... Per cert, en Pedrito ja ha estat esmentat en aquest blog amb anterioritat, look at it!
Esperem que t'integris de puta mare dins sa cofradia i que tots disfrutem de ses teves aportacions!

marco ha dit...

puta pedrito, quin trovador, un cantautor dels que ja no en queden. Sa lletra de sa peça no té desperdici, igual que es seu mostachillo. No havia pensat a dir que el varem trobar una matinada a davant es misto amb sa guitarra i ja mos va fer gaudir amb algun dels seus clàssics...en Càrdenas li faria un programa especial.

Bisbal ha dit...

Marc, tens tota sa raó del món.

Hola a tots, em dic Antònia i també em podeu dir Bisbal (no perquè m'agradi es des risos sino pq mon pare ho nom i això no se tria), soc una amiga de na Bel i com ella també soc de sa Pobla.
Soc informàtica però encara no he arribat a l'extrem del batinisme (per cert, en conec més d'un).
No visc a Barcelona, però de tan en tan faig el que puc i m'hi acost. M'encanta sortir per sa razz!!
Vaig conéixer en Xisco es primer de tots a nes concert de Cold Play, i de mica en mica vaig coneixent més confrares dels cans vells.

Esper coneixer-vos a tots!!

cuads ha dit...

antonia! amb aixo has passat a ser sa tia q mes aportacions a fet a nes blog!!

tofito ha dit...

pero clar, amb això s'obri una questio: es correcte dir a una alota ca vell? s'exporessio que és sinònima però referida al gènere femení crec q és rata vella però és una mica xunga no ho trobau? crec q hauriem de convocar una enquesta de urgència per tractar akesta qüestió, es meus noms candidats són: rata vella i cusa vella

Marc ha dit...

gallina vella sens dubte...formant part de sa cofradia des cans vells...

marco ha dit...

"galina vella", dit a manacor

cuads ha dit...

tofol mencanta aquest possible debat...estar clar q no se poden denominar cans vells, i cuses velles kda massa obvi...fins ara per definir a ses famelles soliem dir "gallina vella" q es bastant bo..per no dir molt bo..de totes formes jo tambe reclam una enquesta d'urgencia!
propostes:

a)gallina vella (s'actual, bona, i acollida per una part des cofrares)

b)(just se me passen per es cap opcions un poc despectives com ego vella o trutja vella aixi q me ked amb sa opcio A)

Marc ha dit...

quin autoderribo d'enquesta...jajaja
jo crec que això ho hourien de decidir ses pròpies implicades...que triin sa denominació amb sa que ses sentin més còmodes (quin redicul...)

Bisbal ha dit...

Ja l'he liada! Ara vos donaré discussió.
cuads, que de moment me caies de puta mare i m'ho vaig passar bomba amb tu, però si començam amb això d'ego i trutja... no sé jo... crec que es system no acabarà d'anar bé...

Xisco ha dit...

S'expressió "galina vella" ve d'aquella gran frase "gallina vella fa bon brou" que excusa sa nostra atracció cap a qualque persona des sexe femení que, al menos, mos dobla amb edat.

Així com "ca vell" denota saviesa i sabre estar, "galina vella" és menys denotatiu d'intelectual i se centra amb un aspecte físic, al menos per lo que fa a sa frase mencionada abans.

Dir "aquest tio és un ca vell" no és lo mateix que dir "aquesta tia és una galina vella". Propòs a lingüistes, antropòlegs, sociòlegs i altres freaks que investiguin un terme de sa cultura popular mallorquina que pugui representar a nes sector femení de sa cofradia.

xavi santvi ha dit...

Bones a tots, personalment penso que si les denominam com a trujes velles s'acabarà l'aportació femenina al blog, m'inclinaria per la proposta den tofito, penso que cusa vella estaria a la par de ca vell ¿no?. En tot cas no estaria de menys que s'autoanomenin elles.

En lo referent al video; mare meva! aquest tiu està com una regadora! Li poso un 10 a la coreografia (fer percussions amb l'skate / gran moment místic de baixada per la rampa). Quan al final parla de "Jesús", està realment parlant amb el messies?

Xisco ha dit...

i no te perdis això:

"los quesos de mahón
suelen oler siempre a ratón
los ratones de mi pueblo
hacen destroza a mi casa"

firma Jorge Manrique

Xavier Peña ha dit...

"Jesús dónde estás que te estoy buscando"... jo apost també per una explicació messiànica, a la par que me deman si aquesta cara vermellota a clapes que exhibeix aquest tal Pedrito a nes dos videos no serà producte d'una massiva ingestió de carajillos (això explicaria moltes coses!)
Moixa vella?
(moixa coixa i... ehm... me vé un poc gros)

Gaspi ha dit...

Benvinguda a sa cofreria des cans vells!!
Gran aportació per part teva, es che mallorquí és gran estimat per noltros!

cuads ha dit...

lo de moixa vella es bona idea perq te un antònim: moixa coixa...aixi com tambe ca vell te es seu corresponent ca puçer

Nate ha dit...

quin system tot plegat i q bé Antònia!!!

bel ha dit...

ei hola a tots!!!
que bé nina!!!! veig que estas allà, no m'esperava menys de tu...
però alerta que aquesta gent és una mica perillosa, jeje.
En Pedrito venia a s'institut amb jo, quin crack, i quin liante!!! m'ha fet molta gràcia veurer-lo per aquí.
I lo de ses denominacions, s'ha de discutir, ja que no mos agraden cap de ses opcions esmentades, ja se vos informarà quan arribem a una conclusió...
bueno pues res, vaig a seguir estodiant, o al manco a intentar-ho... MVE